Train Station

← Back to projects

Train Station

With their children grown and with families of their own, a doctor and his wife were ready to downsize to a smaller traditional house with thoughtful character. Attention was given to maximize space and maintain comfort without neglecting style.  

Easy does it.

The home, built where a train station once stood, was confined to a compact build. Strategic uses of space, including cabinetry for the washer and dryer, were implemented throughout. A bump-out was added to expand the traditional living area and alleviate any congestion in the kitchen and dining room. The interior choices further embraced simplicity with easy tones—greens, whites, and blues—and soft patterns. Outside, windows and sliding doors were framed in black to highlight the home’s warm energy that emanates from the inside out.

Ready for a Project?

Join our mailing list

Be the first to get all our latest news.